skip to Main Content

A legjobb bőrfeszesítő olaj

A Lupin olaj20170320_063321

Igen, bizony, ő az egyik legjobb feszesítő, ráncfeltöltő olaj. Elmondom, hogy milyet válassz, leírom a három legjobb tippemet a használatához, végül egy egyszerű és könnyen elkészíthető házi szépségreceptet is megosztok veletek. Tetszik? Kezdhetjük?

 A jó lupin olaj bio forrásból származik és hidegen sajtolt eljárással állítják elő. A hidegen sajtolt eljárás során minden pozitív összetevő megmarad az olajban. Ezért is nem javasolt a lupin olajat hevíteni, mivel egyes vitaminok hő hatására lebomlanak. A lupinolaj egy jól kenhető, folyékony olaj (így jó alternatívája lehet a szintén szuperjó, de nehezen kenhető kókusz vajnak). Gyorsan felszívódik és nem tömíti el a pórusokat.

A lupin olaj ásványi anyagokban, illetve vitaminokban gazdag. Különösen sok benne az E-vitamin, amely gyulladáscsökkentő hatású, A lupin babjából kinyert olaj,-vitaminokban-és ásványi anyagokban kiemelkedően gazdag.

Vitamiok:                                           Ásványi anyagok:

Thiamine(B1),                                     -Kálcium

-Riboflavin(B2),                                   -Vas

-Niacin(B3),                                          -Magnézium

-Folic Acid(B9), B12                            -Foszfor

-Vitamin-C,                                           -Kálium, Nátrium

-Vitamin-D                                            -Cink, Mangán

 

Az olajok és vitaminok kombinációjának köszönhetően a lupin olaj:

Fontos összetevője számos kozmetikai, hajápoló és napvédő terméknek is.

A termésből nyert olaj remek forrása az izoflavonoidoknak, amik egyfajta növényi ösztrogének és antioxidáns tulajdonságokkal bírnak. A kutatások szerint képes növelni és serkenteni a bőr kollagéntermelését, amitől a bőr feszes és rugalmas lesz.

Ráncfeltöltő hatású, a bőr egyenetlenségeit gyorsan és látványosan javítja, csökkenti a bőr vízveszteségét, tökéletes hidratáltságot biztosít, eltávolítja az öregségi foltokat és a szeplőket.

Az olajok és vitaminok kombinációjának köszönhetően a lupin olaj:

 

1)   Hidratálja és puhítja a bőrt

2)   Ösztönzi a bőr kollagéntermelését (a kollagén pedig bőröd fesszességéért felel)
3)   A benne található vitaminok ösztönzik a sejtek regenerációját (szóval frissebb és egészségesebb lesz a bőröd)

 

Tipp1:  Használd Aloe Vera géllel kombinálva arckrémként, vagy testápolóként, különösen feszesítést igénylő száraz területekre. A száraz, vékony, érzékeny bőr különösen hajlamos a ráncosodásra, illetve könnyebben elveszíti a rugalmasságát. A lupin olaj kollagén termelődését segítő hatása miatt különösen jól használható ilyen érzékeny területeken, ahol különösen vékony a bőröd: dekoltázsra – a feszesítés érdekében -, a kézre, ahol segíthet megelőzni a foltok kialakulását vagy megereszkedett bőrre combon.

Tipp2: A lupin olaj bármily’ meglepő, segíthet a mitesszerek felszámolásában. Alkalmazd ezen a területen, mivel segít lezárni a pórusokat és gátolja az újabb mitesszerek kialakulását. (Emellett nem mellesleg ránctalanító hatású is).

http://elbarakanaturaloil.hu/csillagfurt/

Back To Top