skip to Main Content

Az El-Baraka termékei állandó kiváló minőséget képviselnek, Termékeink gyártási folyamatai szigorúan ellenőrzöttek! Kizárólag ökológiai termesztésből származnak, hideg sajtolású, szűz és finomítatlan magolajok, melyek natúr kozmetikai célra használatosak! Az El-Baraka for Natural Oil valamint a Nefertiti Natural Oils and Herbs által gyártott olajok, mindegyike első osztályú alapanyagokból készül, ISO minőség tanúsítvánnyal rendelkezik.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni. Webáruházunk minden termékre a kötelezően előírt 8 munkanap elállási jogot biztosít.

A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni a terméket a szolgáltatónak. A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

A garancia kizárólag a vásárlásról szóló számla igazolásával érvényesíthető.

A pénz visszafizetési garancia kizárólag a www.elbarakanaturaloil.hu oldalon megtalálható webáruházunkban vásárolt termékekre vonatkozik!

Back To Top