skip to Main Content

Az El-Baraka for Natural Oil, Nefertiti for Natural Oils and Herbs és a Tiba Parfüm egyiptomi cegek kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk !

Növényi olajaink, termékeink eredeti egyiptomi recept alapján készültek! A Nefertiti es az El-Baraka a 2 legnagyobb egyiptomi ceg, akik 100%-os tisztasagu, organikus termesztesbol szarmazo hidegen sajtolt magolajokat, essential (illo) olajokat es sajat keszitesu kozmetikumokat gyartanak! Mindketto gyár, egy kis családi vállalkozásnak indult, de hatalmasat alkottak. Termékeink kezdetben csak Egyiptomban voltak megvásárolhatóak, majd Oroszországban, Ukrajnaban, Kazahsztánban, Lettországban, Romániában és már lassan 5 éve Magyarországon is! 

A kezdetektől fogva hatalmas szenvedéllyel végezzük “missziónkat”, melynek célja az, hogy minél több emberhez eljussanak termékeink, megismerjék , valamint alkalmazzák a természetben rejlő erő hatékonyságát, mind a gyógyászatban, mind a bőrápolásban egyaránt.

Termékeink gyártási folyamatai szigorúan ellenőrzöttek! Kizárólag ökológiai termesztésből származnak, hideg sajtolású, szűz és finomítatlan magolajok, melyek gyógyászati és/vagy natúr kozmetikai célra használatosak! Cégünk által gyártott olajok, mindegyike első osztályú alapanyagokból készül, ISO minőség tanúsítvánnyal rendelkezik, 100%-os tisztaságúak és nem tartalmaznak hozzáadott illat-és adalékanyagokat.

A hidegen sajtolt olajokban van a legtöbb hatóanyag, mivel az eljárás során semmilyen beavatkozás nem történik a maggal és ezt követően az olajjal sem. Ezzel a módszerrel nyerhető ki a magból a legkevesebb olaj, ezért is gyártanak ily módon csak nagyon kevesen!

Mi kizárólag hidegen sajtolt olajokat gyártunk!

Az összes termékünk és alapanyagunk Egyiptomból származik. Az alapanyagok felvásárlása ökotermesztőktől történik, melyet szigorúan ellenőrzünk laboratóriumi vizsgálatokkal is. Gyártása és csomagolása mind Egyiptomban történik.

A natúr olajok őshazája Egyiptom, mely 5000 éves múltra tekint vissza és mi ezt a természetes gyógyászati-és szépségápolási utat szeretnénk megismertetni vásárlóinkkal, termékeinken keresztül.

Az összes termékünk Európai Uniós engedéllyel rendelkezik!

Cégünk NEM! a mennyiségi és nagyüzemi gyártásra törekszik, hanem a MINŐSÉGI termékek előállítására, hisz számunkra a legfontosabb, hogy vásárlóink folyamatosan visszatérjenek hozzánk-és a termékeink pozitív hatásáról számoljanak be, ne csak egyszer próbálják ki azokat!

Hisszük, hogy létezik természetes, hatékony megoldás minden egyes gyógyászati és bőrproblémára, valamint szépségápolási praktikára egyaránt. Tapasztaljuk meg és fedezzük fel újra az ősi gyógyászatban már annyiszor bizonyított, a gyógynövények erejében rejlő csodálatos lehetőségeket!

Back To Top