skip to Main Content

Az „El-Baraka natural oil” védjeggyel ellátott termékek forgalmazása, kereskedelmi célú értékesítésre, kizárólag a gyártó („El-Baraka for Natural oil), valamint a kizárólagos magyarországi forgalmazó, Bárent Ivett és a vele írásbeli szerződés alapján szerződéses jogviszonyban álló kereskedelmi partnerek, forgalmazók jogosultak.

Kijelentjük, hogy az El-Baraka Natural Oil nem ad meghatalmazást más, harmadik személyek részére az „El-Baraka” termékek forgalmazására, értékesítésre vonatkozó hirdetés, kereskedelmi reklámok közzétételére.

Az arra nem jogosult kereskedelmi partnertől származó termékek eredetiségéért, azok minőségi tulajdonságaiért, semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Minden szükséges intézkedést megteszünk a jogosulatlanul az interneten, vagy bárhol máshol megjelenő az „El-Baraka” termékekre vonatkozó hirdetések és ajánlatok megjelenítésének megakadályozásának érdekében, a jogosulatlan hirdetéseket, valamint kereskedelmi ajánlatokat tévő személyekkel szemben, beleértve a teljes körű kártérítésre kötelezést is.

Back To Top