skip to Main Content

A Fáraók titka

eyelashes 

Mesésen hosszú szempillákra vágysz, de nem tudod, hogy hogyan? Mi most eláruljuk a titkot …

Nagyon sok szempillanövesztő és dúsító szerről lehet hallani, de rengetegen vagyunk, akik inkább a természetes megoldásokat, anyagokat részesítjük előnyben.

Az ókori egyiptomiak nagy gondot fordítottak a szépségre, az ápoltságra és makulátlan megjelenésükre. Az egyiptomiak szépségük titkát legalább olyan féltve őrizték, mint kincseiket és isteneiket. A legnagyobb hangsúlyt a szemükre fektették, azonban nem csak szemfestékeikkel (kohl). A legkedveltebb szempilla és szemöldöknövesztő csodaszer számukra, a Ricinus volt. Használatával gyönyörű, hosszú és erős pillákat tudtak növeszteni, majd a kohl néven ismert fekete szemfestékkel, hangsúlyozták szemük nagyságát. Ez a technika a mai napig él az egyiptomi,-és az arb nők körében.

És valóban, az egyiptomi organikus ricinus olaj küldetése az, hogy megerősítse, javítsa a szempillák sűrűségét és hosszát, valamint rövöd időn belül regenerálja azokat. Garantált eredmény már egy hét használat után! Rendszeres használatával a szempillák erősek, dúsak és igézően hosszúak lesznek. Használj egy kifogyott és elmosott szempillaspirál keféjét , melynek segítségével lefekvés előtt vigyük fel gondosan szempilláink tövétől, egészen a végéig a ricinus olajat. De ügyeljünk arra, hogy szemünkbe ne kerüljön! A reggeli arctisztítás során egy langyos vízbe mártott vattakoronggal alaposan mossuk le. Ismételjük meg minden este!

Tudtad?  A ricinus magjából már több mint 4500 éve sajtolnak ki ricinusolajat. Táplálja és puhává varázsolja a bőrt. Talpra és kézfejre egyaránt csodákat művel! Napi, rendszeres használatával könnyedén eltávolítható a makacs bőrkeményedés a talpról, sarkakról, valamint száraz kézfejünket puhává varázsolja.

Természetes nedvesítő, stimulálja a kollagén és elasztin termelését, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt. Kitűnő ránctalanító, segít eltüntetni a szem alatti sötét karikákat. Bőrfekélyek, néhány fertőző nőgyógyászati állapot és szemirritációk kezelésére is alkalmas.
Nagyon fontos, hogy a legjobb minőségű, organikus hatóanyagokat válasszuk mindig! Figyeljünk oda, hogy hol és mit vásárolunk, hisz rengeteg olyan 100%-os tisztaságú, organikus olajként forgalmazott termék van, amely olcsó volt ugyan, de más olajokkal vannak összevegyítve, így a kellő hatás is elmarad.

castor-150

Back To Top