skip to Main Content

PLATE-Makhmaria Lamsat Harir-Haneen ElOud

8 880 Ft

A PLATE  Makhmaria Lamsat Harir – ElOud luxus krémparfüm  ferfiaknak, egy misztikus keleti utazás az emberi lélek mélyébe. A természetes organikus olajok , parfum esszenciak es az E-vitamin innovatív kombinációja, amely hidratálja a bőrt, egészségessé és puhává varázsolja!

A fás illat melyseget és rejtelmes érzést adnak az illatnak. Nehezebbek és különösen alkalmasak estére vagy különleges alkalmakra. Nagyon sokáig tartanak a bőrön. Ez az illat kategoria tartalmazza a legszexisebb illatokat.

 –  Orientalis parfum , Airless parfum krémadagoló tégely 30ml

Érezd a gyengéd simogatást és engedd, hogy felébressze érzékeidet, hogy megérthesd az érzékiség szellemét.

LIMITÁLT KIADÁS, ALCOHOL FREE

Illatcsoport: keleties illat, fas, érzéki

Szenvedély, nosztalgia, csábítás – Vagyakozas, a legszebb érzelmeink üvegbe zárva. Oud egy kis kirándulás a mindennapokból, nosztalgia, titokzatos utazás az emberi lélek mélyére. Érezd a lágy cirógatást, hagyd, hogy felébressze érzékeidet. Értsd meg az érzékiség lelkét. A kozmopolita ferfiak lelkét jelképezi, és nem takargatja a benne rejlő titokzatosságot, de a nyilvánvaló csábítást és érzékiséget sem.

Összetevők: Fragrance / Parfümolaj, organic natural oils, Tocopherol acetat/Vitamin-E

Ár 8880ft (1ml ára 296ft)

  • Alkohol mentes
  • Tömege, űrtartalma: 30ml
  • Típus: oriental – füstös, fás, dohányos – ördögien komplex és vonzó

Szavatossági idő : 2024. 10. 01.

Csak 1 maradt készleten

Category:

Leírás

Az oud illata… mennyei! Meleg, kifinomult illatába egy kis édes aroma keveredik, balzsamos és fás jegyekkel gazdagítva. A Keleten már régóta ismert és közkedvelt összetevő az utóbbi években lett igencsak népszerű a nyugati világ parfümiparában is.

Az értékes oud-olaj
Az agarfa-olaj vagy ismertebb nevén oud évszázadokon keresztül a keleti nemesség titka volt. Délkelet-Ázsiában terem, de a legjobb minőségű az indiai Asszám tartományból érkezik. Az oud gyakorlatilag az Aquialara fa hihetetlenül értékes gyantája. Ami miatt értéke az aranyénak másfélszerese, hogy a fának legalább 50 évesnek kell lennie, és a roppant gazdag, sötét színű olajat ezer éve alkalmazott, titkos folyamaton keresztül nyerik ki. Az olaj illata  füstös, fás, dohányos – ördögien komplex és vonzó. Az oud illata elsőre talán különösnek hat a tapasztalatlan orr számára, azonban varázslatos tulajdonsága az, hogy minél  tovább viseljük, annál gazdagabbnak és ellenállhatatlanabbnak hat.

Az oud – mint parfüm-olaj – hatása hipnotikus: nem véletlen, hogy századokon keresztül a keleti királyi családok kiváltsága volt a használata. Pszichoaktív anyag, melyet a buddhista gyakorlók is gyakran használnak meditációik során, ugyanis eltávolítja a kimerültséget, frissíti a testet és a tudatot, elűzi a negatív energiákat és felkelti a belső erőt. Gyakran említik a neurózisok, és egyéb idegi alapú rendellenességek legjobb ellenszereként.

Az oud olajat tartalmazó értékes parfümök mindemellett valódi szerelmi „bájitalok”: a keletiek szerint igazi afrodiziákumként, vágyfokozóként hatnak. Nem csoda, hogy hihetetlen becsben tartják őket.

További információk

Tömeg 0,125 kg
Back To Top