skip to Main Content

PACO RABBANE – Olympéa által inspirált parfüm utánzat

13 990 Ft

EDP 50ml – 80% vol – 1.7 o.z

Az Olympéa parfum utánzat   egy rendkívül nőies illat melyeknek kihívósága a ’Spirit of the time’ ( az idő szelleme ) divatstílust idézi, de a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi, rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. Modern szépség és múltbéli ikon, ez a kettősség dominál az Olympéa parfüm utánzatban.

Category:

Leírás

Az Olympéa parfüm utánzat egy rendkívül nőies illat melyeknek kihívósága a ’Spirit of the time’ ( az idő szelleme ) divatstílust idézi, de a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi, rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. Modern szépség és múltbéli ikon, ez a kettősség dominál az Olympéa parfüm utánzatban.

Te lehetsz Kleopátra, a királynők királynője, minden győzelem úrnője, egy abszolút nő ideál, aki tudatában van mind a belső értékeivel és külső erejével is. Kacér, merész, erőteljes a maga istennői mivoltával, magabiztos és angyali egyszerre.

Pontosan ilyen nőknek tervezték ezt az enyhén orientális illatot, amely az energia és lendület tökéletes szimbóluma.

Egy nő mindenek felett. Egy isteni NŐ.”

Az illatösszetétel lüktető gyümölcsös mandarinnal, a jázmin vizes aromáival és a tüzes gyömbérrel, valamint a liliommal egyesül. A szívjegyet az édes vanília képezi, melyet a szantálfa és a kasmír, valamint az ámbra egészít ki. Az illat orientális jellegű, egyidejűleg nagyon friss és energiától lüktető, de egyben gyengéd édeskés és sima virágos illatok harmonikus kavalkádját ötvözi.

Az eredeti parfüm neve és képe az illatmeghatározás miatt van feltüntetve!

Ingredients: Alcohol, perfume, purfied water

Ár: 13.990ft/50ml (279.8/1ml)

CPNP Reference 3463721

További információk

Tömeg 0,110 kg
kiszerelés

50ml

Back To Top