skip to Main Content

Lotus parfüm olaj

8 990 Ft

Lótusz parfüm esszencia 8ml roll-on kiszrelés díszdobozban!

Csak 4 maradt készleten

Category:

Leírás

Lótusz parfüm olaj 
Úgy vélték az ókori Egyiptomban, hogy a lótuszvirág varázslatos tulajdonságokkal bír.
Az egyiptomi kultúrában a lótuszvirág kitüntetett helyet foglal el.
A hieroglifákon leggyakrabban megjelenő lótuszok általában kék színűek. Azonban az ókori Egyiptomban két fő lótusz fajtát különböztettek meg, a fehéret és a kéket. A rózsaszín csak valamikor a civilizáció késői időszakában jelent meg.
Az újjászületést társították a lótuszhoz. Azonban Egyiptomban a napot és a teremtést is szimbolizálta. Nem meglepő, hogyha az újjászületéshez társították, akkor a halálhoz is kapcsolódik a virág. Az egyiptomi Halottak könyvében felfedezhető egy varázslat, amely képes egy személyt lótusszá alakítani, ezáltal lehetővé téve a feltámadást.
Egy másik érdekes tény, hogy az egyiptomiak számára a lótusz jelentette a két egyiptomi királyság egyesítését, a kötődést a felső és alsó Egyiptom között. A lótuszvirág jelentése a szépség, a termékenység, a jólét, a lelkiség és az örökkévalóság.
  • A lótusz aromája hozzájárul a meditációba való bemerüléshez, felébreszti az elmét, tisztázza az elmét, aktiválja a lelki képességeket, feltárja önzetlen szeretetünket. Segít a depresszió és az ideges feszültség kezelésében, ellazítja és harmonizálja.
  • Lótusz parfüm olaj eltávolítja a fáradtság érzését, növeli a vitalitást, békét, békét, örömöt, frissességet, megvilágosodást kelt. Ezt az parfüm olajat ajánljuk a nehéz élethelyzetek leküzdésére, valamint az agyi aktivitás javítására és az intuíció fokozására.
Ingredience: Lotusflower fragrance
Ár: 8ml/8.990ft (1123.75ft/1ml)
GTIN: 7640127357835
CPNP Reference 3463755

További információk

Tömeg 0,020 kg
kiszerelés

8ml

Back To Top