skip to Main Content
AKCIÓ

Lenmag olaj

5 290 Ft 3 590 Ft


Az lenmagot már a történelem is egy rendkívül sokoldalú növényként ismeri.

A lenmagolaj eredete kb. 5000 évre nyúlik vissza, Afrikában, Ázsiában és Európában a mindennapos élelmiszerek között szerepelt, de gyógyhatásai miatt is alkalmazták. A lenmag olaját Egyiptomban, már a fáraók korában is előszeretettel használták, valamint gyógyhatásait is ők jegyezték fel először.

  • Gyulladáscsökkentő
  • Sejt és ízületvédő hatású
  • Csökkenti az izomfájdalmakat
  • Használatával fényesebb és egészségesebbé válik a bőrünk és a hajunk
  • Ekcémára is alkalmazható
  • Visszaállítja a kiszáradt,repedezett bőr nedvességtartalmát
  • A szervezet számára létfontosságú Omega 3-6-9 zsírsavakat tartalmaz

Felhasználási javaslat: Közvetlen, vékonyan a bőrbe masszírozva alkalmazható, naponta több alkalommal. Arc, dekoltázs, nyak és az egész testen alkalmazható külsőleg.

CPNP Reference: 3460998

Készleten

Category:

Leírás

A magból kinyert olaj enyhén sárgás színű, kicsit kesernyés ízű. Rostokban, fehérjében, omega-3 zsírsavakban, B-vitaminban, kalciumban, magnéziumban és káliumban gazdag, melyek antioxidáns hatásuknál fogva a legértékesebb olajjá teszik. A jó minőségű lenmagolajat hidegen sajtolják, oxigén- és fénymentes környezetben.

FIGYELMEZTETÉS: Az omega-3-zsírsavakat potenciális véralvadásgátló tulajdonságuk miatt véralvadásgátlót szedő, továbbá hemofíliás betegek csak nagy körültekintéssel, orvosi felügyelet mellett alkalmazhatják. Műtéti beavatkozások előtt használatuk felfüggesztendő.

Mahatma Gandhi egyszer azt mondta: “Amikor majd a lenmag a mindennapi táplálkozás része lesz, akkor az általános egészség is jobbá válik majd.”

További információk

Tömeg 0.155 kg
kiszerelés

250ml, 150ml

Back To Top