skip to Main Content

Jasmine olaj

15 065 Ft

A “Virágok királynoje” tartott jázmin gazdag illataromájának és azon képességének köszönheti hírnevét, hogy segít csökkenteni a bőrhibákat és egészséges, ragyogó megjelenést biztosít a bőrnek.

  • Hangulatjavító hatású
  • Csökkenti a bőrhibák megjelenését
  • Az arcbőrnek egészséges, ragyogó megjelenést varázsol

Kivételes nyugtató hatása miatt a jázminolaj rendkívül népszerű aromaterápiás készítmény. Nyugtatja a feszült idegeket, csillapítja a stresszt, a szorongást, az idegességet, valamint a félelmet, emellett hathatós segítséget nyújt súlyos depresszió vagy függőség kezelésében is. Bizalmat, derűlátást, eufóriát ad, és ezzel segít legyőzni a szomorúságot, a levertséget. Mint minden illóolajnak, a jázminolajnak is vannak fertőtlenítő hatásai.

Belélegezve (aromalámpában párologtatva) jótékonyan hat a légzőszervekre, csillapítja a torokfájást, az ingerlő köhögést, segít megszüntetni a rekedtséget és különböző mellkasi fertőzéseket. Kiválóan tisztítható vele a szoba levegője.

Botanical Name: Jasminum Officinale
Production Method: Steam Distillation
Parts Used: Blossoms
Ingredients: 100% Pure Aroma Oil, Jasminium Officinale
Brand: Nefertiti for Natural Oils & Herbs
Country of Origin: Middle East, Egypt

Ár: 15.065ft/50ml (1ml 301.3ft)

CPNP Reference: 3589907

Szavatossági idő : 2025. 04. 09.

 

Csak 1 maradt készleten

Categories: ,

Leírás

Vannak kultúrák, melyek a jázmint a kiralynők virágjának tartják. Telt és titokzatos illata felébreszti az érzékeket mégis nyugtató hatású, olykor misztikus, mint a nő maga; vallják sok helyen. Tudósok pedig igazolták, hogy a jázmin virágjának bódító illata a válium nyugtató hatásával vetekszik, csak éppen mellékhatások nélkül. Bár én megmernék rá esküdni, hogy függőséget okoz az illata annak, aki szereti. Egyszerűen nem lehet nem szeretni. 

A jázminolaj már az ősi kultúrákban is felettébb értékesnek számított: az ókori Egyiptomban fejfájás csillapítására használták, az antik ember nemi vágyat serkentő szerként (afrodiziákumként) is tisztelte. A jázmin olaját a keleti kultúrák fürdőkhöz és masszázsokhoz használják illetve nagyon népszetű esküvői szertartásokban, az első éjszakára felkészülésben. A nők a jázminolajat testükre, hajukra kenik, a nászéjszaka szobáját jázmin illattal töltik meg, sőt az ágyneműt is elvarázsolják pár csepp olajjal.

A jázmin virágból készített olaj, az egyik legsokoldalúbb illatos ápoló olaj, amely nagyon drága is, hisz egyetlen pici üveg olajhoz több ezer virág szükséges.

A jázminolaj alkalmazása és hatása
Aromás olajokat jázmin virágokból nyerik, amelyeket parfümök és aromaterápia előállításához használnak. A jázminolaj meleg, könnyű és finom, illata teljes mértékben feltárja a jázmin virágok csodálatos aromájának minden jegyét. Ezt az illatot régóta titokzatos, érzéki és magabiztos nők társának tekintik. A jázmint az orvostudományban is aktívan alkalmazták.

A jázminolaj előnyös tulajdonságai
A jázminolaj jó görcsoldó, segít megszüntetni a görcsöket és a fájdalom tüneteit, beleértve az izom-, ízületi fájdalmat és a neuralgiát is. Általános stimuláló hatása van a keringési rendszerre, és segít például normalizálni a légzőrendszer működését – enyhíti a rekedtséget és segít a köhögés megszüntetésében.

Jázminolaj aromaterápiára
A jázminolaj régóta társul pénzügyi sikerhez és szerelmi kapcsolatokhoz. Ez az illóolaj fejleszti a képzeletet, serkenti a kreativitást és az erőteljes tevékenységet. A jázminolaj elősegíti az optimizmust, az önbizalmat és gyorsan javítja a hangulatot, bár a jázminolaj nyugtató és stabilizáló hatása is van, amely elősegíti a mély relaxációt. Ez nagyszerű választás, ha meg kell szabadulnia az apátiától és enyhíteni a fáradtságot. A jázminolajat idegi rendellenességek, depresszió és félelmek leküzdésére használják.

Az illatszerekben használt jázminolaj
Ez az egyik legerősebb afrodiziákum, amely fokozza a vonzást, megszünteti a hidegséget és a diszharmóniát. A jázmin erősíti a kölcsönös bizalmat, az önbizalmat, a könnyedség és az egyensúly érzetét kelti.

Minden egészségügyi tartalom az elbarakanaturaloil.hu oldalon általános tájékoztás jellegű csupán, nem egészségügyi tanácsok egyetlen esetben sem és nem helyettesít semmilyen orvosi vagy professzionális egészségügyi javaslatot sem! Ha bármilyen kérdése van általános egészségi állapotával kapcsolatban minden esetben keresse fel a kezelőorvosát!

Forras:

Nefertiti-eg.com,napidoktor.hu

További információk

Tömeg 0,115 kg
kiszerelés

50ml

Back To Top