skip to Main Content

GUCCI – Guilty által inspirált parfüm utánzat

12 990 Ft

EDP 50ml – 80% vol – 1.7 o.z

A Gucci Guilty parfüm utánzata egy kifinomult, elegáns fátyolként vesz körbe téged és személyiséged elengedhetetlen részévé válik pillanatok alatt. Ez az orientális- virágos parfüm a Gucci Guilty nevű parfümjének utánzata. Olyan nőknek készült akik szeretik és élvezik az életet, a felhőtlen szórakozást. Gucci Guilty nevű parfümjének másolatát bájos, de egyben bátor, vakmerő és sexy nőknek ajánljuk, akik szeretik az életet és önmagukat.

Category:

Leírás

A Gucci Guilty parfüm utánzata egy kifinomult, elegáns fátyolként vesz körbe téged és személyiséged elengedhetetlen részévé válik pillanatok alatt. Ez az orientális- virágos parfüm a Gucci Guilty nevű parfümjének utánzata. Olyan nőknek készült akik szeretik és élvezik az életet, a felhőtlen szórakozást. Gucci Guilty nevű parfümjének másolatát bájos, de egyben bátor, vakmerő és sexy nőknek ajánljuk, akik szeretik az életet és önmagukat. Ennek az illatnak köszönhetően minden nő önmaga maradhat és többé nem kell foglalkozni a környezete véleményével.

A Guilty hű utánzata az eredetihez hasonlóan finom fűszeres karakterű és fokozatosan gyümölcs-virágos aromákká érlelődik.

Az alap illat orientális, csábító illat, pacsuli, vanília és ámbra keveredik benne a pézsmával.

Virágos -gyümölcsös illat, modern, öntudatos nőnek, általános, de különleges alkalmakra is.

Alap : pézsma

Fej : licsi, vízi tónusok

Szív : erdei szamóca, liliom

Az illat fajtájagyümölcsös, virágos

Az eredeti parfüm neve és képe az illatmeghatározás miatt van feltüntetve!

Ingredients: Alcohol, perfume, purfied water

GTIN: 7640147074910

CPNP Reference 3463690

További információk

Tömeg 0,110 kg
kiszerelés

50ml

Back To Top