skip to Main Content

ARMANI – Sí által inspirált parfüm utánzat

13 990 Ft

EDP 50ml – 80% vol – 1.7 o.z

Armani Si parfüm utánzat  újrafogalmazta a női lélek kettősségét: az intimitás, az érzékiség és magabiztosság, valamint az érzelmek és az erő játékát, mely minden nőben ott rejlik. A parfüm utat nyit az érzelmeknek, az érzékiségnek, ….egyszerűen az életnek. A parfüm célja, hogy megtanítsa a nőket, merjenek élni, méghozzá stílusosan, laza eleganciával. Az illat hűen fejezi ki a nő lelkét, aki karizmatikus és kiegyensúlyozott, de az érzékeny lelkét elrejti mások elől

Category:

Leírás

Armani Si parfüm utánzat újrafogalmazta a női lélek kettősségét: az intimitás, az érzékiség és magabiztosság, valamint az érzelmek és az erő játékát, mely minden nőben ott rejlik. A parfüm utat nyit az érzelmeknek, az érzékiségnek, ….egyszerűen az életnek. A parfüm célja, hogy megtanítsa a nőket, merjenek élni, méghozzá stílusosan, laza eleganciával. Az illat hűen fejezi ki a nő lelkét, aki karizmatikus és kiegyensúlyozott, de az érzékeny lelkét elrejti mások elől. A felső jegyek friss illatáért a cassis gondoskodik, amelyek romantikus virágokkal keverednek a szívillatban, mint a rózsa és a frézia, majd az alapillat tele van ellentétekkel- édes vanília, fás illatok, merész pacsuli és a kivételes ambroxan.
Az illat maga a citrusos illatcsaládba tartozik, mely garancia arra, hogy elegáns, nőies és sikkes parfümöt kapunk. Időtlen, klasszikus, intenzív és kifinomultan elegáns karakterek szabadulnak fel benne, mely a púderes, édesen meleg és ez az enyhén fanyarkás- gyümölcsös zöld jegyeknek köszönhető.
Fejjegy: cassis (friss, zölden gyümölcsös illat)
Szívjegy: rózsa, frézia
Alapjegy: vanília, pacsuli, fás jegyek, ambroxan

Az eredeti parfüm neve és képe az illatmeghatározás miatt van feltüntetve!

Ingredients: Alcohol, perfume, purfied water

Ár: 13.990ft/50ml (279.8/1ml)

GTIN: 7630028205212

CPNP Reference 3461545

További információk

kiszerelés

50ml

Back To Top