skip to Main Content

Barbary Fig Oil

Drága követőink!
 
Hétről hétre részletesen megismerkedhettek a termékeinkkel és olyan információkat tudhattok meg bizonyos alapanyagokról és összetevőkről, amelyről még azt sem tudtad, hogy létezhet! Pedig a bőröd imádná! Kövessétek a bejegyzéseinket! 🙂 Jöjjön az első!
 
 
#Biobotox! Ebben a szóban minden benne van, amit imád a bőröd. Legyen ez a természetes alapanyagok sokasága, vagy a termékben lévő magas hatóanyag mennyiség, ami felér egy valódi botox kezeléssel. A biobotox arckrémek nappali és éjszakai változatában is rendkívül magas minőségű hatóanyagok találhatók. Ilyen a fügekaktusz, amely áldásos hatását évezredek óta ismerik. Ez az aminosavakban és ásványi anyagokban bővelkedő hatóanyag első helyen áll az öregedésgátlásban. Nők ezrei esküsznek a fügekaktusz kivonatban gazdag krémekre, és nem mellesleg kutatások igazolják azt is, hogy a fügekaktusz a fogyókúrában is segítő partnerünk lehet.
A Biobotox+Fügekaktusz krémeknél bőven találunk olyan alkotóelemeket, amiről érdemes lenne regényt írni. Mi viszont kiválasztottunk kettőt, amiről még ejtünk néhány szót a bejegyzésünkben. Az egyik az acmella kivonat, ami a kollagén termelés serkentésével javítja a bőr állapotát. Nem véletlen nevezik a szakemberek növényi botoxnak. Csökkenti a már meglévő ráncok mélységét, a mimikai ráncok ellen pedig egy verhetetlen fegyver.
 
A krémekben található liposzóma támogatja a benne lévő hatóanyagok bejutását a bőr legmélyebb rétegeibe, így olyan helyen fejtheti ki a hatását, ahová más krém nem képes bejutni. A liposzóma tekinthető hatóanyagnak és „szállítónak” egyaránt.
forrás:ClearCosmetic
Back To Top